Je bekijkt nu Ondernemersreis wat is het precies?

Ondernemersreis wat is het precies?

Ondernemerschapsreis of werkervaring verwijst naar uw reis om een specifiek doel alleen of met een groep gelijkgestemde mensen te bereiken. Omdat u zich in een andere omgeving bevindt, kunt u zich concentreren op uw werk zonder dat u dagelijks werk nodig heeft. Op deze manier kunt u zich concentreren en in korte tijd veel werk afronden. Dit is ook een ideale manier om het netwerk uit te breiden, relaties met anderen te onderhouden en nieuwe inzichten te krijgen.

voor wie is het geschikt!

Ondernemersreizen zijn voor “volwassen” ondernemers. Meestal zijn dit de jarenlange zaken van DGA, met medewerkers en een omzet van ongeveer 5 ton tot ongeveer 15 miljoen euro. De uitdagingen waar deze ondernemers vaak voor staan zijn onder meer: verbetering van efficiëntie, groei en strategie, management en leiderschapsontwikkeling, marketing en online, persoonlijke groei, nieuwe vitaliteit en inspiratie.

Wat zijn de voordelen voor reizen als ondernemer?

Met de aangifte inkomstenbelasting kunt u in principe de kosten die voor het bedrijf zijn gemaakt van de winst aftrekken. Tijdens het reizen of werken krijgt u volgens de Belastingdienst met verschillende uitgaven te maken. Het commerciële gedeelte is belastingvrij. We raden u aan contact op te nemen met uw accountant.

Wat is onze unieke ondernemersreis?

Onze ondernemersreizen zijn een combinatie tussen productiewerk en bijzonder avontuur. Geniet van Groenland, voortbewegen in de Dode Zee in Jordanië en bezoekingen in Israël: slechts enkele activiteiten voor bijzondere bestemmingen.

Wat is de procedure?

De ondernemersreis omvat inzicht, weerglans, het delen van “geleerde lessen” en tenslotte het concretiseren van uw doelen en deze omzetten in plannen. Hiervoor hebben is er een uniek programma geavanceerd: “Me and My Company”!

Wat ons anders maakt!

Wat onze reis uniek maakt, is de combinatie van sterke inhoudelijke plannen, peer reviews met gelijkgestemden en een natuurlijke en mooie omgeving die je dwingt om van de dagelijkse beslommeringen af te komen. De werkwijze is afgestemd op de omgeving, waardoor we op natuurlijke wijze inhoudelijke programma’s kunnen combineren met fysieke inspanning en ontspanning.

Gebruik het bedrijfsuitje om de nacht door te brengen voor teambuilding!

Er is geen standaard bedrijfsuitstapje, maar een bepaald aantal dagen durende bedrijfsuitstapje, waar we samen onze wereldvisie kunnen uitbouwen. We committeren ons aan drie thema’s die aansluiten bij de zakenwereld. We zorgen voor een complete beleving via een uniek begin- en vervolgproces. De ervaring die je van de ene op de andere dag opdoet tijdens een bedrijfsuitje heeft een positieve impact op de werkvloer. Deze memorabele meerdaagse bedrijfsuitjes vindt u nergens anders, dus laat Edgeplore uw bedrijfsuitje organiseren!

Edgeplore leert je om beter samen te werken met collega’s in je team!

Met behulp van kringen kunnen we samen een succesvol team bouwen. Een goede samenwerking begint met een goed zelfbewustzijn. Weten hoe u zichzelf ziet (“uw standpunt”) en hoe u aansluit bij de indruk die uw collega’s van u hebben (“standpunt van het team”) is zeer waardevol.

Een zeer grote en belangrijke tip!

Dit zou meer iets moeten zijn om na corona straks als ondernemer even tot rust te komen. Een aantal dagen alles rustig laten bezinken en samen met andere ondernemers mooie plannen maken voor de toekomst, waarin we alles wat we de afgelopen tijd geleerd hebben juist gaan toepassen.