Je bekijkt nu Wat is een geschikte pooltafel?

Wat is een geschikte pooltafel?

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Sport

Een pooltafel is een geweldige aanvulling op elke ruimte.

Thuis zal een pooltafel het middelpunt van je speelkamer zijn en vele uren plezier bieden voor je familie, vrienden en gasten. Op het werk zorgt het voor een grote afleiding in de kantine, waar je werknemers en collega’s kunnen ontspannen tijdens een spel tijdens de lunch of deelnemen aan een kantoortoernooi. En op een openbare locatie zou het een nieuwe inkomstenbron kunnen zijn en een aantrekkende kracht kunnen hebben.

Maar met zoveel modellen, stijlen en maten om uit te kiezen, kan het een verwarrende aankoop zijn om te doen. We loodsen je graag door alle afwegingen en keuzes, de afmetingen en de mogelijkheden, zodat je de juiste beslissing kunt nemen.

Pooltafels voor thuis

Als je de ruimte hebt, is een pooltafel een geweldig middelpunt in je huis. Je zult het ongetwijfeld geweldig vinden om bij elke gelegenheid te kunnen oefenen. Eenmaal thuis van het werk, kun je direct beginnen. Alleen, met je familie of met vrienden. De pooltafels die hiervoor in aanmerking komen zijn meestal wat kleiner in formaat en zijn qua kosten lager dan andere pooltafels.

Pooltafels voor commerciële locaties

Pooltafels in grotere cafés en speciale centers nemen de laatste tijd in populariteit toe. Pooltafels kunnen een echte hit zijn bij bezoekers, vooral als je een vriendschappelijke competitie opzet of een pub team begint. Je krijgt veel terugkerende bezoekers die langer op je locatie blijven. Hiervoor zijn professionele pooltafels, met of zonder muntinworp geschikt voor. Meestal worden hier de grotere pooltafels voor gebruikt.

Pooltafels voor bedrijven

Een pooltafel is een geweldige aanvulling op een kantoorkantine of een chill-out plek binnen het bedrijf. Het houdt medewerkers bezig, gemotiveerd en vormt een geweldig sociaal middelpunt voor lunchpauzes. Deze tafels moeten steviger zijn dan voor thuis en moeten erop berekend zijn dat ze wat intensiever worden gebruikt dan in huis, maar ze hoeven geen muntinworp te hebben en het hebben van een 9ft pooltafel in een bedrijfskantine is ook geen must.

Naast bovenstaande tafels zijn er natuurlijk ook nog design pooltafels en pooltafels die speciaal voor buiten worden gemaakt. Daarnaast kun je ook nog kiezen voor MDF als ondergrond of leisteen. Nu weet je waar je op moet letten bij een pooltafel kopen.