Fietsen wordt steeds populairder

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Fietsen

De laatste jaren is de fiets als vervoersmiddel steeds populairder geworden. We nemen de fiets naar de supermarkt, naar school, naar het werk en naar de stad. Sinds er elektrische fietsen op de markt zijn lijkt het fietsen alleen maar populairder te worden. Ook grotere afstanden kunnen nu gemakkelijk met de fiets gemaakt worden. Je hoeft minder kracht te zetten en je gaat sneller vooruit.

Fietsen is een stuk gezonder dan autorijden. Het is niet vervuilend voor het milieu en je bent in beweging wat natuurlijk heel goed is voor je gezondheid. Zorg ervoor dat je een goede fiets hebt waar je prettig op kunt fietsen. De afmeting van de fiets dient goed te zijn zodat je niet op een te kleine of een te grote fiets fietst. Als je een fiets hebt die qua formaat en comfort goed is kun je veel kilometers maken. Neem de fiets naar je werk en naar de stad! Nog een bijkomend voordeel: het scheelt je zoeken naar een parkeerplek én natuurlijk de parkeerkosten.

Om je spullen mee te nemen op de fiets heb je een fietstas, fietskrat of fietsmand nodig. Een fietsmand vinden de meesten het mooist voor het oog. Zo’n mandje voorop de fiets ziet er sfeervol uit. Een fietskrat is echter vaak iets steviger dan een mand en een fietskrat is verkrijgbaar in heel veel hippe kleuren. Fietstassen zijn ook nog altijd erg geschikt om spullen in mee te nemen. De fiets tassen van tegenwoordig zijn veel hipper, ze zijn verkrijgbaar in leuke kleuren en met gezellige printjes. Welk artikel je ook kiest, kies het artikel die je het leukst vindt en die ook goed past bij de rest van je fiets. Bedenk van te voren welke spullen je er veelal in wilt gaan vervoeren. Gaat het om grote en zware spullen dan is het verstandig om voor stevigheid te gaan. Gaat het om wat kleine, dagelijkse spulletjes dan kun je misschien ook wel voor eenvoudige fietstassen kiezen.