Je bekijkt nu Deze tassen zijn net zo sportief als jij

Deze tassen zijn net zo sportief als jij

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Accessoires

Rennen met een laptop op je rug is niet zo ideaal, maar fietsen kan natuurlijk prima. Ga jij naast het hardlopen graag met de fiets of wandelend naar je werk? Dan hebben wij de ideale werktassen voor jou uitgezocht.

Sportiviteit houdt niet op met een paar keer per week hardlopen. Daarom ga je als dat kan, het liefst ook op een sportieve manier naar je werk, een vergadering of naar vrienden. De spullen die je mee wil nemen, draag je waarschijnlijk het liefst in een rugzak. Omdat die praktisch en mooi zijn, maar ook beter voor jouw rug en houding.

Draagcomfort

Een rugzak die goed op je rug aansluit, verdeelt het gewicht en dat is beter voor jouw lijf. Daarnaast is het ook nog lekker praktisch omdat je beide handen vrij hebt. Waren vroeger de rugzakken alleen voor school, zijn er nu hele mooie exemplaren in allerhande maten en materialen. En… er zijn laptoprugzakken die al een ingebouwde bescherming hebben, waardoor je eigenlijk geen losse laptop sleeve meer nodig hebt en je laptop dus altijd beschermd is.

De mooiste op een rijtje 

Smaken verschillen, daarom is lastig om te zeggen wat de mooiste tas is. Toch zijn er wel een aantal tassen die zo mooi en praktisch zijn, dat de kans dat jij er van gaat watertanden wel heel erg groot is. En er zijn laptop rugzak modellen die zo prettig dragen of ook nog eens waterdicht zijn, waardoor ze gewoon een must zijn. Zeker in ons klimaat.

Vrolijk met een goed hart

De Fjällräven Kånken Rainbow is zo’n tas. Maar het is niet alleen een hele fijne en mooie tas, maar ook een tas met een goed hart. In het ontwerp ging Fjällräven er vanuit dat de natuur geen vooroordelen heeft. Met het symbool van de diversiteit, acceptatie en gelijkheid geven ze deze rainbowtas niet alleen de prachtigste kleuren maar gaven ze ook het uitdragen van het recht van jezelf te mogen uiten mee. In het ontwerp, het logo en de kleur van de tassen, maar ook in het feit dat een deel van de opbrengst van elke rugzak naar milieuprojecten binnen het initiatief Arctic Fox gaat. Een mooie speciale uitgave van de rugzak die sowieso de geweldige Kånken-liefde herbergt maar dan met nog een beetje meer.

Door weer en wind

Een andere geweldige tas is de Rains Buckle MSN Bag. Een sportievere tas met veel ruimte en doordat de plastic gespsluitingen zijn omhuld door rubber ook nog een tikkeltje stoer. Fijn aan deze tas is dat de buitenzijde is gemaakt van de kenmerkende waterdichte stof waardoor je spullen altijd droog aankomen. In de tas zit een laptopvak maar ook nog meer dan genoeg ruimte voor pennen, papieren, portemonnee, pasjeshouder of alles wat je verder maar mee wil nemen.

Voor ongeduldige types

Wil jij snel alles kunnen vinden? Dan is de Rains Buckle Rolltop Rucksack geweldig. De grote oprolbare opening aan de bovenkant geeft je zoveel ruimte, dat iets vinden echt nooit meer een probleem is. Of je nu je portemonnee wil pakken of een pen zoekt. Je laptop gaat overigens gewoon in het gewatteerde vak, dus die pak je ook in een handomdraai.