Wie is Evy?

Evy Gruyaert is een presentatrice uit Vlaanderen. Druk op “Lees Meer” voor meer informatie

Wie is Evy?

Evy Gruyaert is een presentatrice uit Vlaanderen.

Ze werkt voor de radio en de televisie. Bij de lokale televisiezender is ze haar carrière begonnen in de media-sector en is daarna terechtgekomen bij Radio Donna. Daar is ze begonnen als nieuwslezeres en verving ze af en toe de hoofdpresentator. Uiteindelijk is ze zelf presentatrice geworden bij de radiozender.

clique-images-hSB2HmJYaTo-unsplash

Haar doorbraak

Op de tv brak ze door in het jaar 2001 met diverse programma’s en in 2007 begon ze het programma De Rode Loper te presenteren. Hierin verving ze de rol van Martine Prenen. Dit duurde tot het einde van dat jaar en in 2008 was ze wederom werkzaam bij Radio Donna. Ze was daar in de ochtend te horen tussen 09:00 en 12:00.

Daarnaast kwam er radiowerk bij op station MNM, waar men naar Evy kon luisteren van 13:00 tot 15:00 op de zaterdag- en zondagochtenden. In die tijd pakte ze haar werk als presentatrice weer op, wederom bij De Rode Loper. Ze kreeg het op een gegeven moment zodanig druk, dat ze moest stoppen bij MNM. Het viel niet meer te combineren en gaf later toe dat dit ook niet echt bij haar paste.

"Meest sexy radiofiguur"

2009 was een leuk jaar voor Evy. Ze werd o.a. in het eerste kwartaal benoemd tot “meest sexy radiofiguur” en bracht in het laatste kwartaal haar eigen juwelencollectie uit. Een jaar later bracht ze het boek “Shoe Addict” uit, wat vandaag de dag nog steeds te koop is voor €19,95. Het is een boek over schoenentrends, allerlei tips & tricks en nog veel meer. Echt iets voor een “shoe addict”.

Een eigen webshop en terug naar de radio

In 2018 begon ze een webshop: www.leselles.be. Dit begon ze met een vriendin, maar dat hield voor haar al snel op. In verband met gezondheidsproblemen moest Evy alleen verdergaan met deze shop. Een jaar later werd ze actief op radiozender Nostalgie, waar ze een vast programma heeft.

Rennen met evy

Hardlopen, goed voor je gezondheid

Wilt u alles te weten te komen over hardlopen en gezondheid in samenhang? Klik dan op de knop “Lees Meer” voor meer informatie!